KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 3: SKRIVENI SVIJET

KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 3: SKRIVENI SVIJET

Subota, 02. veljače u 17:00 sati

Originalni naslov: How to Train Your Dragon: Hidden World

Redatelj: Dean DeBlois

Glasovi: Mia Krajcar, Frano Mašković, Kristijan Potočki, Ozren Grabarić

Žanr: epska animirana avantura

Sinopsis: Studio DreamWorks Animation donosi nam novu iznenađujuću priču o odrastanju, pronalaženju hrabrosti da se suoče s nepoznatim… Sve je počelo kao nevjerojatno prijateljstvo između adolescentskog Vikinga i strašnog zmaja Noćni bijes, I razvilo se u epsku avanturu koja se proteže u njihovim životima. Dobrodošli u najzabavnije poglavlje jedne od najdražih animiranih franšiza u povijesti filma: Kako izdresirati zmaja: skriveni svijet.

Sada vladar Berka uz Astrid, Štucko je stvorio veličanstvenu kaotičnu utopiju zmajeva. Kada se Štucko i Bezubica iznenada susreću sa ženskom vrstom noćnog bijesa, moraju napustiti jedinstveni dom kojeg su poznavali i otputovati u skriveni svijet za koji većina vikinga vjeruje da je samo mit. Kako se otkriju njihove prave sudbine, zmaj i jahač će se boriti zajedno na samom kraju Zemlje kako bi zaštitili sve do čega im je ikad u životu stalo.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kina “Sloboda” Lovran srijedom i četvrtkom od 15:00 do 20:00, petkom od 14:00 do 22:00 i subotom od 12:00 sati do početka projekcije.

Cijena ulaznice je 20 kuna.

Rezervacije karata se mogu obaviti porukom u inbox na facebook stranici kina Sloboda i na broj 099/385-0708 radnim danom 08:00 do 14:00.