POVRATAK U ZEMLJU ZOMBIJA

POVRATAK U ZEMLJU ZOMBIJA

Subota, 19. listopada u 20:00 sati

Originalni naslov: Zombieland: Double Tap

Redatelj: Ruben Fleischer

Uloge: Emma Stone, Abigail Breslin, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg

Žanr: akcija, komedija, horor

Sinopsis: Desetljeće nakon što je film Dobrodošli u zemlju zombija postao hit i kultni klasik, glavna glumačka ekipa (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) ponovno se udružuju s redateljem Rubenom Fleischerom (Venom) i scenaristima originala Rhettom Reeseom i Paulom Wernickom (Deadpool) u Povratku u zemlju zombija. U ovom nastavku za kojeg su scenarij napisali Rhett Reese, Paul Wernick i Dave Callaham, koji se proteže kroz humoristični kaos od Bijele kuće i kroz unutrašnjost Amerike, ovih četvero ubojica suočit će se s novim vrstama zombija koji su evoluirali od prvog filma, ali i s nekim novim preživjelim ljudima. No ono najvažnije, morat će se suočiti s glavoboljom koju uzrokuje njihova sarkastična, novostvorena obitelj.

Film se prikazuje u kinu “Sloboda” Lovran 19. listopada s početkom u 20:00 sati.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kina “Sloboda” Lovran srijedom i četvrtkom od 15:00 do 22:00, petkom od 14:00 do 22:00 i subotom od 12:00 sati do početka projekcije.

Cijena ulaznice je 20 kuna.

Rezervacije karata se mogu obaviti porukom u inbox na facebook stranici kina Sloboda i na broj 099/385-0708 radnim danom 08:00 do 14:00.