TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2

TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2

Subota, 15. lipnja u 17:00 sati

Originalni naslov: The Secret Life of Pets 2

Redatelj: Chris Renaud

Uloge: Marko Makovičić, Jan Kerekeš, Bojan Navojec, Amanda Prenkaj

Žanr: akcija, avantura, fantazija, obiteljski

Sinopsis: Prepun karaketrističnog Illumination humora, ovo novo poglavlje istražuje emocionalne živote naših ljubimaca, duboku vezu između njih i obitelji koje ih vole i daje odgovor na pitanje koje oduvijek zanima svakog vlasnika ljubimca: Što vaši ljubimci stvarno rade kada niste kod kuće?

Terijer Max suočava se s velikim životnim promjenama. Njegova vlasnica sada je udana i ima sina, Liama. Max je toliko opsjednut zaštititom dječaka da će razviti živčani tik. Na obiteljskom putovanju na farmu Max i Duje susreću se s netolerantnim kravama, neprijateljskim lisicama i zastrašujućim puranom, što sve podiže Maxovu tjeskobu. Na sreću, Max dobiva savjete veteranskog farmerskog psa Kokota, koji tjera Maxa da odbaci svoje strahove, pronađe svoju unutarnju alfu i pruži Liamu malo više slobode.

U međuvremenu, dok je njezin vlasnik odsutan, otmjena Gigi pokušava spasiti Maxovu najdražu igračku iz stana s prepunom mačaka uz malu pomoć njezine mačje prijateljice Chloe.

Ludi, ali slatki zeko Grudica je u zabludi da je on pravi superheroj jer ga njegova vlasnica Molly počne oblačiti u superjunačku pidžamu. Ali kad Daisy, neustrašivi Shih Tzu, zatraži pomoć Grudice u opasnoj misiji, morat će skupiti hrabrost da postane junak koji se samo pretvara da jest.

Film se prikazuje u kinu “Sloboda” Lovran 15. lipnja s početkom u 17:00 sati.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kina “Sloboda” Lovran srijedom i četvrtkom od 15:00 do 20:00, petkom od 14:00 do 22:00 i subotom od 12:00 sati do početka projekcije.

Cijena ulaznice je 20 kuna.

Rezervacije karata se mogu obaviti porukom u inbox na facebook stranici kina Sloboda i na broj 099/385-0708 radnim danom 08:00 do 14:00.